Skip to main content

Casa a Cabanes, Castelló

Construcció d’una casa unifamiliar

CONSTRUCCIÓ PASSIVHAUS

Casa Unifamiliar a Cabanes, Castelló.

El projecte precisava de la construcció d’una casa unifamiliar amb una geometria de parcel·la molt complicada, aquesta hauria d’estar en una única planta i tindre garatge. La solució va ser ubicar el garatge a la planta baixa i desenvolupar la resta del projecte a la primera planta. D’aquesta manera es va eliminar la problemàtica del desnivell existent al viari.
Cabanes, encara a prop del mar, té hiverns freds i estius calorosos, trobant-se a gairebé 300 metres per sobre del nivell del mar. Aquesta circumstància va condicionar les solucions bioclimàtiques adoptades. La parcel·la estava orientada cap a l’est, però la solució va buscar l’orientació sud de les zones dia del programa, creant un pati amb jardí, que va facilitar l’aprofitament solar a l’estiu. Es va optar per la utilització de materials amb inèrcia tèrmica que aprofitaren les oscil·lacions tèrmiques estivals. També es va instal·lar un sòl radiant com a sistema de calefacció.
Com a protecció solar es va dissenyar una pèrgola mòbil a la planta de l’habitatge i una pèrgola de formigó per a la protecció de la terrassa ubicada a la primera planta.
Detalle Aislamiento

Algun dubte?... Contacta amb Nosaltres.