Skip to main content

Estratègia Valenciana de Canvi Climàtic i Energia 2030

  • ECCØ notícies

El compromís d’ECCØ amb l’estratègia valenciana de canvi climàtic i energia. horitzó 2020-2030.

Els nostres serveis estan compromesos amb el medi ambient i contribueixen en aquests propòsits amb el disseny i l'aplicació de mesures passives a la construcció i rehabilitació enregètica d'edificis.

Seguir llegint

Certificació Mediambiental en Construcció

  • ECCØ notícies

La Certificació Mediambiental és l'eina amb la qual es pot mesurar i valorar de forma objectiva la sostenibilitat d'un edifici.

Aquesta classificació es duu a terme mitjançant la quantificació de diversos criteris no només ambientals, sinó que a més es valora la seva relació amb aspectes socials i econòmics.

Seguir llegint

Assessoria Passivhaus al projecte Azalea de la UPV

  • ECCØ notícies

ECCO participa com a assessor i patrocinador del projecte Azalea, de la Universitat Politècnica de València, en el concurs Solar Decathlon.

Solar Decathlon és un concurs universitari d'escala mundial, que se celebra en aquesta edició a Hongria, darrere de la consecució de la millor casa eficient i sostenible ... la casa del futur!

Seguir llegint

Esmorzar RIME del gremi de constructors de Barcelona

  • ECCØ notícies

Els esmorzars de la RiMe són unes jornades divulgatives que periòdicament s'organitzen per a incidir sobre temes diversos relacionats amb la construcció.

En aquesta ocasió, el tema central va ser l'Eficiència Energètica en la Rehabilitació d'edificis. Elena Fortes, juntament amb altres dos ponents, van donar llum a aquest tema des de punts de vista diferenciats.

Seguir llegint