Elena Fortes. Conferència Passivhaus, Revista Tu Reforma. València

Conferència divulgativa de l'estàndard Passivhaus

  • ECCØ notícies

Elena Fortes va ser convidada, en representació de la plataforma de l’ edificació passivhaus, a un esdeveniment organitzat per la revista “Tu Reforma”.

El passat mes de novembre de 2017 Elena Fortes, sòcia fundadora de ECCØ, va participar en l'esdeveniment organitzat per la revista "Tu Reforma" en la localitat de Sedaví (València).

Elena Fortes, va acudir a la conferència en representació de la Plataforma d'edificació Passivhaus de la Comunitat Valenciana i va desenvolupar una interessant exposició en torn els fonaments de les cases passives i l'estàndard de construcció Passivhaus, sens dubte un tema de creixent interès per a la societat i que va atreure l'atenció d'un públic molt heterogeni.

Entre el públic assistent trobem tant a professionals de la construcció procedents de diferents gremis, interessats en particularitats tècniques de l'estàndard Passivhaus; com a un públic general atret pels conceptes que comencen a sonar cada vegada amb més força; Passivhaus, cases passives, estalvi energètic, salut i benestar en la llar, eficiència energètica, etc.

Els 5 pilars bàsics de l'Estàndard Passivhaus:

Com no podia ser d'una altra manera, la ponència pretenia donar a conèixer als assistents els principis i virtuts de l'estàndard Passivhaus. Per a això es van enumerar i es van desenvolupar els cinc pilars en els quals es basa l'estàndard d' edificis passius, i els avantatges que posseeix enfront d'una construcció tradicional: Hermeticitat, absència de ponts tèrmics, gran aïllament tèrmic, ventilació de doble flux i finestres d'altes prestacions.

També es va posar l'accent en el fet que les cases passives redueixen la demanda energètica fins a en un 90% respecte a una construcció tradicional, suposant un estalvi energètic molt notable. A més es va destacar el gran confort i salubritat dels espais habitables de les cases passives, que milloren la qualitat de vida dels seus usuaris.

L'estàndard Passivhaus destaca, sens dubte, com l'estàndard de construcció que garanteix la realització d'edificis de consum gairebé Ø.

Després de l'exposició, l'arquitecte Passivhaus Designer, va atendre als assistents que es van acostar per comentar algunes de les qüestions tractades.tu reforma: Revista especialitzada en reforma i rehabilitació
"Tu Reforma" és una revista especialitzada al món de la reforma i la rehabilitació, que s'ha convertit en un mitjà de comunicació de referència en els sectors de l'Arquitectura i Construcció.
Pots consultar aquí la notícia a la seva web: "L'estàndard Passivhaus va posar el fermall d'or a l'esdeveniment en Sedaví"
ECCØ Passivhaus. logo peu-footer

BARCELONA

G.V Corts Catalanes, 645. 2º-2ª
08010 BARCELONA
936 345 190
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

VALÈNCIA

C/ Emilio Baró, 5. Pta. 15
46020 VALÈNCIA
625 427 595
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

disseny web: azul460