Assemblea PEP: Plataforma de l'Edificació Passivhaus

Assemblea PEP: Plataforma de l'Edificació Passivhaus

  • ECCØ notícies

Durant el passat mes d'abril de 2018 es va celebrar a Madrid l'assemblea general de socis de la Plataforma d'Edificació Passivhaus (PEP).

La Plataforma d'Edificació Passivhaus (PEP) és una associació sense ànim de lucre, creada per a la difusió i promoció de l'estàndard de construcció Passivhaus a Espanya.

La Plataforma d'Edificació Passivhaus (PEP) va celebrar la seva assemblea general de socis, corresponent a l'any 2018, en la qual Elena Fortes, arquitecte certificat Passivhaus i sòcia fundadora de ECCØ va participar de la mateixa, com a sòcia de la plataforma. En l'assemblea es van tractar diversos temes, alguns d'ells transcendentals per al futur dels edificis de consum gairebé nul. Com per exemple, el canvi normatiu que tindrà lloc en el CTE per adaptar-se a la nova normativa europea.

D'altra banda es van abordar diferents assumptes relacionats amb el funcionament ordinari de l'associació, com l'aprovació dels pressupostos de l'any anterior i l'elecció de la junta de govern que va resultar la mateixa que la de l'any anterior, donant continuïtat a la molt bona tasca exercida per la mateixa.

Elena Fortes, triada nova delegada de la Plataforma a la Comunitat Valenciana.

Al seu torn es van triar als nous delegats de les Comunitats Autònomes, caps visibles de la plataforma. Elena Fortes, sòcia fundadora de ECCØ, va ser triada com a Delegada de la Plataforma d'Edificació Passivhaus de la Comunitat Valenciana, després d'haver estat votada pels socis de la seva comunitat..

Algunes de les funcions que representa l'acceptació del càrrec de Delegada de la Plataforma d'Edificació Passivhaus de la Comunitat Valenciana són: Representació de la Plataforma de l’ Edificació Passivhaus a nivell de la Comunitat Valenciana, difusió i divulgació dels principis de l'estàndard de construcció Passivhaus, participant i organitzant jornades, xerrades o conferències en l'àmbit de la comunitat valenciana, reunir-se amb les institucions públiques, etc.PEP. Plataforma de l'Edificació Passivhaus
Pots Consultar aquí el web: www.plataforma-pep.org
La Plataforma PEP és una associació que promou i difon l'estàndard Passivhaus a Espanya, formant a tècnics i professionals en edificació, i establint una metodologia de certificació i control Passivhaus a Espanya.
ECCØ Passivhaus. logo peu-footer

BARCELONA

G.V Corts Catalanes, 645. 2º-2ª
08010 BARCELONA
936 345 190
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

VALÈNCIA

C/ Emilio Baró, 5. Pta. 15
46020 VALÈNCIA
625 427 595
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

disseny web: azul460