Fira Rehabilita 2018. Barcelona

ECCØ participa en la Fira Rehabilita 2018 de Barcelona

  • ECCØ notícies

ECCØ té presència en REHABILITA 2018: Fira especialitzada en la rehabilitació d'habitatges, cases i edificis. Del 15 al 21 d'Octubre a Barcelona.

Participem en aquesta fira especialitzada, oferint àmplia informació dels criteris de l'estàndard pasivhaus per a l'obtenció de l'exigent certificat de rehabilitació Enerphit.

Entre els dies 15 i 21 Octubre se celebra la Fira Rehabilita 2018, organitzada pel col·legi d'aparelladors de Barcelona (CAATEEB). Una oportunitat per promocionar i acostar al gran públic les novetats i tendències al món de la construcció i més concretament de la rehabilitació d'habitatges, cases o edificis. Sigui en l'àmbit públic o privat avui dia és una opció cada vegada amb major nombre d'adeptes.

La fira s'estructura en dos blocs; Entre setmana, de dilluns 15 a divendres 19, en el Palau Robert, estan programades unes Jornades Tècniques, on diferents professionals donaran xerrades específiques sobre diferents aspectes relacionats amb la Rehabilitació d'habitatges com per exemple: “Rehabilitació i revitalització social”, “Com adequar un habitatge per a gent gran i/o amb mobilitat reduïda”, “Com finançar la rehabilitació residencial d'edificis”, “Solucions per al manteniment i la rehabilitació” i unes altres.

El cap de setmana, Dissabte 20 i Domingo 21, és el torn per a les empreses expositores per promocionar els seus serveis al públic en general. Cadascuna d'elles amb un estand propi, per poder donar un tracte personalitzat a qualsevol persona interessada. ECCØ està present com a expositor compartint estand amb les empreses col·laboradores Gestió d'Obres i Contracta.

Es planteja l'espai firal, situat en el Passeig de Lluis Companys obert lliurement al públic transeünt, com un gran aparador divulgatiu tant per a tècnics professionals com per al gran públic.

La rehabilitació Energètica: Enerphit.

La rehabilitació energètica és avui dia una opció cada vegada més demandada pel públic i per aquest motiu ocupa un destacat paper en la fira. Amb xerrades especifiques programades durant la setmana amb els següents títols: “Energia, salut i medi ambient”, “Què fer amb l'edifici per lluitar contra el canvi climàtic”, “Rehabilitació energètica i noves eines de certificació energètica”. I com a expositors ECCØ, que ofereix entre els seus serveis, la rehabilitació energètica d'edificis.

Concretament oferim un tipus de rehabilitació que segueix els criteris de l'estàndard de construcció Passivhaus, per aconseguir d'aquesta manera, reduir a mínims la demanda energètica d'un edifici, i obtenir si es desitja el certificat Enerphit que garanteix que es compleixen amb els límits de consum que estableix l'institut Passivhaus.Rehabilita. Fira de la rehabilitació a Barcelona
Pots Consultar aquí el web de la fira: www.rehabilita.cat
Consulta aquí les jornades tècniques: Jornades del 15 al 19 d'Octubre
Consulta aquí les empreses participants: Rehabilita > Empreses
ECCØ Passivhaus. logo peu-footer

BARCELONA

G.V Corts Catalanes, 645. 2º-2ª
08010 BARCELONA
936 345 190
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

VALÈNCIA

C/ Emilio Baró, 5. Pta. 15
46020 VALÈNCIA
625 427 595
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

disseny web: azul460