Skip to main content
ECCØ en l'Anuari 2018 de la revista Ecoconstrucción.net

Aparició de ECCØ en l'anuari d'Ecocontruccion.net

  • ECCØ notícies

ECCØ apareix en l'Anuari 2018 de la revista Ecoconstrucción.net, juntament amb altres empreses especialitzades en l'arquitectura sostenible, ecològica i Passivhaus.

Ecoconstrucción.net, és una revista digital de referència dins del sector de l'Arquitectura Sostenible que cobreix les notícies, agenda, novetats, etc... del sector.

El portal Ecoconstrucción.net és una revista digital que gira entorn de l'arquitectura sostenible. Es tracta d'un referent en el sector ja que en ella es recullen notícies destacades, podem consultar l'agenda de fires, conferències i esdeveniments en general que es celebren al llarg de l'any, informar-nos sobre cursos de formació i més. Tot això, darrere de la conscienciació i divulgació d'aquest corrent de coneixement que cada vegada més està en boca de professionals de la construcció i del gran públic en general també.

ECCØ en l'anuari del portal Ecoconstrucción.net.

D'altra banda, aquest portal serveix de plataforma de coneixement per a moltes de les emergents empreses que aposten per una construcció millor, eficient i sostenible. Aquest és cas de l'anuari d'Arquitectura Sostenible on apareix un mostreig molt representatiu d'empreses i estudis d'arquitectura existents en el panorama de la construcció sostenible actual a Espanya. ECCØ va rebre la invitació per participar d'aquest anuari i gustosament va acceptar per aprofitar l'oportunitat de donar-se a conèixer a un públic especialitzat. Sigui a través de pàgina web o bé físicament en els estands de les nombroses convencions i fires del sector.

ECCØ, representant a la província de València.

En aquest anuari apareixen 50 empreses dins de l'àmbit de l'arquitectura sostenible, des d'empreses de gran importància que han obert una línia més ecològica en les seves construccions, fins a petits estudis d'arquitectura i arquitectes autònoms especialitzats en arquitectura sostenible, ecològica i Passivhaus, com és el cas de ECCØ.

La distribució Geogràfica de les empreses que apareixen en aquest anuari tracta de representar a totes les províncies espanyoles encara que un major nombre d'elles es concentren a Madrid, Barcelona i cornisa cantàbrica. En el llevant amb prou feines 4 empreses representen a Comunitat Valenciana, sent ECCØ l'única amb seu a València.

Ecoconstrucción: ECCØ en Anuari 2018

Pàgina 37. Anuari 2018 ecoconstrucción.

Consulta aquí complet el anuari 2018 de ecoconstrucción.net.Ecoconstrucción: Notícies de construcció sostenible i novetats del sector
Pots Consultar aquí el portal: www.ecoconstruccion.net
Ecoconstruccion.net és una revista bimestral que recull tota l'actualitat en el sector de la construcció sostenible: notícies, entrevistes, formació, agenda, novetats, etc...