Skip to main content
Crònica del pas de ECCØ per la fira Rehabilita 2018. Barcelona

Rehabilitació energètica: Protagonista en Rehabilita 2018

  • ECCØ notícies

Èxit és la paraula que millor defineix el que va significar per ECCØ la participació en la Fira REHABILITA 2018 de Barcelona.

Tot va resultar fenomenal: l'afluència de públic, la meteorologia, els contactes realitzats... Una immillorable oportunitat per parlar de Rehabilitació Energètica d'edificis i Passivhaus.

Fira Rehabilita 2018. Com va ser?.

Després d'uns dies plujosos, el cel amenaçador amb què va començar el dissabte no feia presagiar res bó, no obstant això amb el pas de les hores el gris del cel va mudar a blau i el sol va fer acte de presència per no abandonar-ho més tant el dissabte com el diumenge. En les hores centrals del dia la jaqueta ja sobrava el que va ajudar, sense cap dubte, a fer que la presència de visitants fos abundant.

La fira situada en el Passeig Lluis Companys, un ample passeig per als vianants coronat per l'Arc del Triomf i molt a prop del Parc de la Ciutadella, és un passeig atapeït de vianants de forma habitual. La fira que era lliure accés al públic, es va nodrir tant d'aquest públic ocasional que passava per allà com de públic interessat que va assistir expressament a la fira així com de professionals del sector, amics i familiars de les empreses expositores.

ECCØ i la Rehabilitació Energètica de cases o edificis.

Com no podia ser d'una altra manera, la rehabilitació energètica va ser un dels aspectes que va suscitar major interès, sent ECCØ el banderer en aquest apartat. Les visites al nostre estànd va ser un degoteig de persones que bé s'acostaven per interessar-se pels nostres serveis, bé eren abordades pel nostre personal per donar a conèixer-nos.

Una dona va venir expressament per contactar amb nosaltres interessada a fer-se una casa passiva. Ens havia conegut a través d'internet i sabent que estaríem com a expositors en la fira es va acostar per conèixer més detalladament el nostre treball i les bondats i característiques de l'estàndard Passivhaus. Pensem que va ser un plaer mutu el conèixer-nos i som optimistes que tiri endavant aquest projecte.

Un altre cas va ser el d'un empresari que de forma casual va donar amb nosaltres. Interessat a rehabilitar el seu edifici d'oficines amb una alta demanda energètica, no podia donar crèdit al que li asseguràvem. La reducció de fins a un 80%, la demanda energètica de l'edifici.

Finalment volem destacar la presència d'un nou mitjà audiovisual inmocanal.tvcentrat en temes immobiliaris i construcció que es va interessar per la nostra oferta acosta la rehabilitació energètica i Passivhaus i ens va entrevistar extensament acosta aquests aspectes.

En resum, la valoració de les jornades és altament gratificant. Ja que hem pogut comprovar l'alt grau d'interès que ha suscitat la rehabilitació energètica d'edificis i Passivhaus per al gran públic en general.Rehabilita. Fira de la rehabilitació a Barcelona
La FIRA REHABILITA és una fira especialitzada en la rehabilitació d'habitatges, cases i edificis. La seva edició de l'any 2018 es va celebrar del 15 al 21 d'octubre a Barcelona i va comptar amb la presència de ECCØ.
Pots consultar els detalls de la fira a la notícia "ECCØ participa en la Feria Rehabilita 2018 de Barcelona".